// 13.Apr.  //  9 komentara

Počeli smo blogovati!

Lakše bi odgovorila na pitanje šta ću sledeće bušiti, nego zašto smo započeli ovo. Dok pišem tekst uskače mi slika “Pinky and the Brain” crtanog, dva lika koji žele da preuzmu svet…

Pa tako nekako želimo i mi, tačnije da otvorimo oči našem zatucanom narodu, koji je  pun predrasuda, naravno i shvatam zašto, razlog je jednostavan-nije dosta upućen u detalje. E mi će mo se truditi da razjasnimo sve te mitove, priče i da prikažemo svet piercinga takvim kakav jeste – sasvim normalan i interesantan koji je praktikovan vekovima. Danas to rade svi: menadžeri banke, pravnici, muzičari, biznismeni, studenti a ne samo kriminalci… ili kao što bi bake rekle: narkomani :)

Mnoge se informacije mogu naći na internetu, samo što je većina na drugom jeziku ili je pisana od strane ljudi koji su bili baksuzi i potrefilo se da baš nisu bili spretni sa svojim nakitom. Da bi se to sprečilo mi ćemo napisati sve informacije koje bi trebalo da znate ako se odlučite za bušenje. Od održavanja, higijene kao i koji nakit da koristite za određeni deo tela, mada i to je diskutabilno jer danas se već svašta gura svugde.

Nadam se da će mo uspeti zadovoljiti svačije kriterijume, mada je to malo teško jer uvek ima cepidlaka :)

Potrudićemo se da podelimo sa vama što više korisnih informacija od istorije body piercinga do ostalih podataka o telesnim modifikacijama. Ako imate bilo kakva pitanja, sugestije slobodno nam pišite jer svaki komentar ili ideja su dobrodošli, ne možemo se ni mi svega setiti, čak od previše informacija smo nekad kao zlatne ribice i sve zaboravimo u roku od tri sekunde..

Hvala vam što ste sa nama, i dobrodošli u zajednicu..

404