// 26.Jun.  //  Nema komentara

CatMan – Čovek tigar

Iako je rođen kao Dennis Avner 7. Avgusta 1958 godine, sada je više poznat kao Stalking Cat ili Cat Man. Odrastao je u Indijanskoj zajednici Huron i Lakota plemena. Posle završetka koledža pridružio se marincima, a sada radi kao programer i serviser računara u svojoj zajednici. Kaže da je preko dana običan radni čovek, a posle posla je tigar.

Denis priča kako je sve počelo kada je imao 23 godine, imao je san u kojem mu indijanac rekao “Prati put tigrova”. Očigledno mu nije palo na pamet da indijanac možda misli na nešto metaforično tipa “odmori malo”

Cat Man


Veći deo svog života je proveo ostvarajući san da postane savršena replika svog cenjenog totema čoveka-tigra.Toliko je istrajan i opsednut da jede sirovo meso i penje se po drveću kako bi bio potpun sa svojim ljubimcima. Dokle će otići ova granica opsesije, verujem da interesuje svakog. Mnogi psihijatri tvrde da Denis boluje od specifičnog psihičkog poremećaja, po imenu body dysmorphic disorder (BDD).

 

 

Prva stvar što je uradio je bilo tetoviranje lica. Od tada je proveo 25 godina, oko 2.000 sati i 150.000 USD (105.000 eura) za sprovođenje svog sna. Imao je oko 20 operacija samo na licu što je obuhvatalo usađivanje implanta, sečenje usne i usiju, rezanje zuba, tetoviranje i bušenje. Sve modifikacije se vrše u Phoenixu Arizoni jer je u USA zabranjena modifikacija van onoga što društvo smatra normalnim. Anesteziju takođe ne dobija, jer samo obučeni specialisti smeju davati ljudima anestetike.
Denis priznaje da ne voli tu bol, ne uživa u tome ni malo, ali će istrpeti sve samo da bi postigao svoj cilj.

 

404