// 19.Sep.  //  1 komentar

Tetoviranje lica

Ja lično imam veliko poštovanje prema svemu što nije “normalno” i sasvim prihvaćeno ili odobreno u našoj zatucanoj zemlji. Mislim da svako ko je drugačiji, zaslužuje poštovanje i divljene iz razloga što sme biti ono što jeste, a to nije ni malo lako. Nije lako jer nije prihvaćeno, svakodnevni zlonamerni komentari, dobacivanja i pogledi popreko nisu prijatni,a verujem da upravo ovi ljudi to doživljavaju svaki dan.

Neko tetovira lice jer pripada nekoj bandi, pa se to od njih očekuje kao znak moći ili statusa, među zatvorenicima je veoma popularno samo što na žalost njihove tetovaže baš i ne liče na ono što su zamislili ili hteli. Mnoga plemena tetoviraju lica  kao označavanje polova, snage, borbe, podeba i gubitka. Malo detaljnije o tome ćete moći čitati u jednom od sledećih blogova. A neki eto tako, možda iz dosade, ima par baš nejasnih znakova i tetovaža,videćete i sami.

 

Interesuje da li u Srbiji postoji osoba sa istetoviranim licem, vrat već postaje popularan kod nas polako, mada se ne vidi na ulici svaki dan. U slučaju da si upravo ti ili tvoj prijatelj jedno od istetoviranih,javi nam se :) Dotle, uživajte  u slikama i čekamo vaše komentare

 

404