// 20.Feb.  //  Nema komentara

Pogrešno napisane tetovaže

Mogu reći da sam osoba veoma širokog shvatanja, mogu da razumem kad neko prilikom brzog kucanja na tastaturi malo promaši slovo ili razmak, svima se to dešava. Razumem i kad nekom ne ide najbolje pravopis, to se i samnom dešava, nekad ne znam ni na kom jeziku trebam da se obratim određenim osobama.

Lepo se nasmejem i kad vidim opise nakita, od pirsinga na pupku, na pupak, u pupak, u pupku, na jeziku, u jeziku…mogla bih još nabrajati. Neki od vas cepidlaka će sigurno naći  u mojim tekstovima greške, jedva će čekati da prokomentariše kako sam nepismena..i to shvatam, dešava se i najboljima.

Ali jednu stvar ne mogu nikako da razumem, ako se već odlučite da tetovirate neku reč, rečenicu, ili stih na svojoj koži, zar nećete više puta proveriti za svaki slučaj jel to pravilno napisano?

Nisam još čula za takve slučajeve u Srbiji, ali sam nailazila na dosta slika po internetu.
Popularni Amerikanci su se više puta dokazali da  i nisu baš najpametniji narod.

Retko koji govori neki jezik pored svog maternjeg engleskog, ali ipak i taj jedan znaju promašiti, barem što se tiče pravopisa.

Nisam takođe nikad razumela osobe koje tetoviraju na sebe Kineska slova, nemojte me sada pogrešno shvatiti, nisam protivnik ničega..ali se u tim slučajevima takođe dešava da ne ispadne baš natpis koji ste želeli. Možda ste ubeđeni da Vaša tri lepa znaka na leđima predstavljaju ljubav, mir i slobodu, a ustvari  piše prodavnica, leto i miš.

Meni se lično sviđaju Arapska slova, ali na žalost nemam Amy Jamesa pored sebe da mi potvrdi hoće li moja željena tetovaža biti dobro ispisana.

napomena: koristite strelice na tastaturi
404