Prodavnica nije aktivna. Nažalost nemožemo da stignemo i ovo da radimo, tako da prodajemo ceo projekat (sajt + lager) info na mail

Polisa privatnosti

Mi u Džidže obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših posetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo posetioce, kupce o načinu korišćenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu Džidže i čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima Džidže kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem našeg web sajta.

Džidže garantuje da lični podaci korisnika Web sajta Džidže neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi zahteve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Džidže može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavestenja o novim proizvodima i uslugama.

Za sva pitanja vezana za privatnost možete nas kontaktirati ovde